Trening, stevner og sosialt fellesskap!

Sportsklubben ULF-AN har faste treningstider, med både atskilte og felles treninger for nybegynnere og diplom-/ordinærboksere. Dette for å kunne "spisse" treningene, men samtidig legge til rette for læring og sosialt fellesskap på tvers av alder og nivå. ULF-AN skal være et godt sted å være og i 2018 ble vi kåret til Norges beste bokseklubb for ungdom under NM i Drøbak!

Du velger selv om du ønsker å kun trene, eller om du ønsker, og har ambisjoner om å gå i ringen / gå kamper. For mer info om våre treninger, se fanen "Treningstider".

Utøverne hos oss deltar på ulike treningssamlinger, boksestevner og mesterskap. I 2018 deltok to av våre utøvere i ungdoms-NM og kom hjem med sølv- og gullmedalje!

Vi deltar også på regionale samlinger, som rekrutt- og diplomstevnet i Molde.

Februar 2018 deltok to av våre jenter i Golden Girl der Lorena Osmanaj kom hjem med gullet!

Desember deltok vi i Nasjonalt diplomstevne på Jessheim der Alexander Tyvold ble kåret til beste guttebokser i region Nord.

 

I 2017 og 2018 er det avholdt nasjonale samlinger med jenter som målgruppe. Prosjektet heter Female Box og har som mål å rekruttere og beholde flere jenter i boksesporten. Tre-fire av ULF-ANs boksere har deltatt fast på samlingene som er avholdt flere steder i Norge, samt Irland.